| Valvomokalustejärjestelmä
  Valvomoprojekti  24/7 valvomot  IT-ergonomia   Tietoturva   Yhteydenotto  

Valvomot / CallCenter / Trading floors

Muuntautumiskykyinen, moderni, tyylikäs ja tehokas konsolikalustejärjestelmä; suunniteltu vastaamaan kaikkiin verkottuneen työpisteen tarpeisiin; kaapeloinnit, pistorasiat ja sähköistys voidaan sijoittaa piiloon, juuri sinne missä niitä tarvitaan. Lisäksi järjestelmään kuuluvilla kaapeilla ja monitorivarsilla saadaan laitteistosijoittelu tehtyä siististi, samoin KVM komponenttien sijoittelu on huomioitu rakenteessa.

Järjestelmä muokkautuu moneksi; Trading-salit, verkostovalvomot, toimistot/neuvotteluhuoneet; järjestelmä muodostuu teräsrungosta, alumiiniprofiili elementeistä, kaapeista ja työtasoista. Työtasoja on saatavana vakiovärien lisäksi myös laajasta väriskaalasta, ellei neuvotteluhuoneen pöytään sitten sovi paremmin linjakas lasikansi. Kuten muutkin kalusteet, myös näitä on helppo jakaa, jatkaa tai muuten muokata, ilman sahaa.

Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu sähköiset korkeussäädöt ja mahdollisuus tehdä AC & RJ kaapeloinnit suoraan kalusterunkoon, myös KVM komponenttipaikat löytyvät vaakapalkista vakiona.

Kaluste ↑ muokkautuu mittalaitteille ja valvonta-monitoreille sopivaksi tai ↵ työpisteeksi.

Kalusteista voidaan toteuttaa ↑ Kaarevia pöytiä. Soveltuu myös suuriin ↵ 24/7 valvomoihin.

©2019 scanmagnetics oy  •  asiakaspalvelu: posti [at] scanmagnetics [.] fi  •  all rights reserved, trademarks acknowledged