| Esittely | Presentation
  Valvomoprojekti  24/7 valvomot  IT-ergonomia   Tietoturva   Yhteydenotto  

Valvomokalusteet - Käyttäjä pääosassa !

Valvomoprojektia suunniteltaessa kiinnitetään huomio käyttömukavuuteen, ergonomiaan ja rakenteen joustavuuteen - valvomotila elää ja kalusteiden tulee muuttua mukana. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja; 24/7 valvomoihin ja Trading-saleihin; sekä teknisiin IT- ja valvomoihin;

Palvelukonseptimme perusta: 3D-suunnittelupalvelu; tarkat kuvat kalusteesta jo määrittelyvaiheesta lähtien. Tämä varmistaa kalusteen oikean layoutin ja eliminoi viestintäkatkoista juontuvat virheet; kaikki ovat samalla sivulla mitoista, varusteista ja muodosta - 3D-kuvat helpottavat myös asennusvaiheessa.

Muutoksia ilman sahaa, pölyä ja seisokkeja; komponenttijärjestelmään voidaan liittää lisäosia ilman työmaan perustamista. Pöydän jatkaminen tapahtuu suoraan pääty, samoin hyllyt ja kaapelikanavat asennetaan ripustamalla runkoon.

KVM-extenderit rauhoittavat työpisteen, kun tietokoneiden tuuletinmelu siirtyy tekniseen tilaan. Räkin/Ympäristön valvonta-järjestelmät takaavat järjestelmien katkeamattoman toiminnan.

Suunnittelun johtoajatus: Rakenteellinen joustavuus - aina ↑ sopivan ↵ muotoinen kaluste.

↑ Tekninen valvomopöytä, tai kaapein ja hyllyin varustettu ↵ Järjestelmäkaluste.

©2019 scanmagnetics oy  •  asiakaspalvelu: posti [at] scanmagnetics [.] fi  •  all rights reserved, trademarks acknowledged